Uleiurile esențiale și Ziua Îndrăgostiților

Distribuie aceasta postare

Nu încetează niciodată să uimească modul în care uleiurile esențiale pot susține și vindeca mintea, corpul și spiritul. Este un lucru pe care îl știau chiar și cei mai îndepărtați strămoși ai noștri și, astăzi, cercetarea științifică începe să valideze din ce în ce mai mult. Puterea uleiurilor esențiale este cu adevărat remarcabilă, iar când vine vorba de hrănirea romantismului și de încurajarea iubirii, uleiurile esențiale nu dezamăgesc! Uleiurile esențiale pot contribui la aprinderea scânteii romantismului și la încurajarea iubirii în mai multe moduri. Ele pot ajuta la deschiderea inimii, pot înălța și da curaj minții, pot spori senzualitatea, au efecte asemănătoare cu cele afrodisiace, pot promova acceptarea și vindecarea și pot ajuta o persoană să se conecteze cu ființa sa interioară, pentru a numi doar câteva dintre ele. Iată câteva dintre uleiurile noastre esențiale preferate pentru Ziua Îndrăgostiților care inspiră dragostea și proprietățile lor emoționale și energetice:

1. Ulei esențial de mușcată (Pelargonium graveolens)

Acest ulei esențial frumos și ierbos este înălțător, liniștitor și reconfortant. Ajută la stabilizare și oferă sprijin emoțional. Uleiul esențial de mușcată extinde imaginația și oferă o mai mare intuiție. De asemenea, poate ajuta la creșterea capacității de a iniția o comunicare intimă.

2. Ulei esențial de ghimbir (Zingiber officinale)

Acest ulei picant și dulce ajută la încălzire și stabilizare. Poate restabili motivația și voința și poate ajuta la condimentarea vitalității și a libidoului.

3. Ulei absolut de iasomie (Jasminum grandiflorum)

Acest absolut superb de iasomie, incredibil de floral și senzual este preferatul noastre pentru stimularea și inspirarea dragostei. Iasomia poate ajuta la creșterea încrederii, la eliberarea inhibițiilor nedorite și la promovarea sentimentelor de optimism.

4. Ulei esențial de patchouli (Pogostemon  cablin)

Acest ulei esențial cu note de pământ, ierbos este incredibil de echilibrant și calmant pentru minte, corp și spirit. Patchouli este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru deschiderea inimii și a minții, pentru intensificarea simțurilor și pentru a ajuta o persoană să se conecteze cu ființa sa senzuală interioară.

5. Ulei absolut de trandafir (Rosa damascena)

Trandafirul a fost mult timp asociat cu inima și cu dragostea. Acest ulei îmbătător, dulce și roz este incredibil de vindecător și hrănitor pentru inimă și poate ajuta la creșterea sentimentelor de dragoste. De asemenea, uleiul absolut de trandafir este adesea recomandat pentru a ajuta la recuperarea după o pierdere a stimei de sine care provine din respingere sau trădare. Este o alegere minunată pentru a ajuta la repararea și redarea unui sentiment de iubire de sine.

6. Ulei esențial de lemn de santal (Amyris balsamifera)

Acest ulei senzual, exotic și lemnos este atât de util pentru a susține unitatea interioară, o meditație mai profundă și pentru a favoriza o mai mare acceptare de sine. Uleiul esențial de lemnul de santal încurajează și protejează din punct de vedere emoțional și energetic.

7. Ulei esențial de vetiver (Vetiveria zizanoides)

Acest ulei cu note pământ, profund, lemnos și ușor dulce este o alegere minunată pentru a ajuta la aducerea echilibrului și a calmului în minte, corp și spirit. Uleiul esențial de vetiver întemeiază și protejează, ajutându-ne să ne conectăm cu pământul și cu energia pozitivă din jurul nostru. Oferă, de asemenea, sprijin emoțional.

8. Ulei esențial de Ylang Ylang (Cananga odorata)

Acest ulei senzual, bogat în flori, este bine cunoscut pentru că favorizează trezirea senzuală și poate încuraja sentimentele de euforie. De asemenea, poate ajuta la instalarea păcii, echilibrului și a calmului.

Blend-uri pentru Ziua Îndrăgostiților

Dacă sunteți în căutarea unor blend-uri care sunt gata de utilizare imediat ce le primiți, vă vor plăcea blend-urile noastre. Aceste blend-uri minunate sunt formulate de experți pentru a vă ajuta într-o multitudine de nevoi diferite.

1. Ulei de masaj Afrodisiac

Acest blend fermecător și radiant ajută la declanșarea pasiunii, încurajează trezirea senzuală, eliberează inhibițiile nedorite și deschide inima și mintea.

2. Roll-on-ul Senzualitate

Acest blend catifelat și senzual inspiră armonie interioară și o serenitate dulce și frumoasă. Ajută la instaurarea păcii, a pozitivității, a unei mai mari conștiințe spirituale și a echilibrului emoțional.

You might also enjoy