Uleiuri de masaj

Afișez toate cele 12 rezultate

Uleiuri de masaj de la Zen & Living Beyond

Masajul este utilizat din cele mai vechi timpuri ca metodă de eliberare a stresului și ca terapie pentru diverse afecțiuni de natură fizică. Pentru o experiență completă acasă sau la SPA, alege uleiuri de masaj de la Zen & Living Beyond, ale căror beneficii le vei resimți încă de la prima aplicare!

Ulei de masaj relaxant, pentru un răsfăț total

Uită de stresul cotidian încearcă o sesiune de masaj cu ajutorul unui ulei de masaj relaxant! Acesta îți va oferi un răsfăț total, fiind catifelat la atingere și garantând un efect reconfortant instant. Beneficiile lavandei, mentei și mușețelului se contopesc pentru a da naștere unui produs absolut încântător pentru simțuri, oferindu-ți o binemeritată pauză de la agitația de zi cu zi.

Dacă te confrunți cu dureri musculare, din oferta noastră fac parte și uleiuri de masaj special concepute pentru relaxarea musculară, așa cum este cel din lavandă, mentă și eucalipt. Acesta poate fi aplicat pe zonele dureroase, calmând disconfortul și restabilind starea de bine.

De asemenea, alege cu încredere și ulei de masaj pentru articulații, disponibil pe zenliving.ro!

Ulei de masaj profesional cu efect revigorant și revitalizant

Reîncarcă-ți bateriile folosind un ulei de masaj terapeutic care îți va oferi o senzație de revigorare, optând pentru unul din produsele noastre cu efect de energizant. Uleiurile de masaj Zen & Living Beyond sunt 100% vegane, nu sunt testate pe animale și sunt realizate din uleiuri esențiale pure.

În funcție de aroma preferată, poți opta pentru un produs care are ca ingrediente principale lămâia, ienupărul, ghimbirul și ylang-ylang sau pentru un mix obținut din ulei de portocală amară, piper negru și bergamotă.

Uleiul tonifiant, o atingere delicată

Îngrijirea pielii este esențială pentru un efect de întinerire, dar și pentru a elimina anumite imperfecțiuni care pot crea disconfort. Repară-ți pielea în profunzime, redându-i suplețea și luminozitatea folosind un ulei de masaj tonifiant, care este ideal chiar și pentru vindecarea cicatricilor, a iritațiilor și a roșeții.

Dacă ești în căutarea unui ulei de masaj ieftin, dar de bună calitate, alege din gama noastră de uleiuri un produs tonifiant, cu extract de portocală, mușcată, grapefruit și salvie tămâioasă.

Uleiuri de masaj purifiante

Produsele care conțin uleiuri esențiale purificatoare sunt ideale pentru îngrijirea pielii, oferindu-i hidratare intensivă, dar totodată calmând și reducând disconfortul. Fuziunea dintre esența de arbore de ceai, de citrice proaspete, alături de mușcată și grapefruit face ca un astfel de produs să fie benefic pentru utilizarea preventivă sau curativă a problemelor pielii.

De asemenea, de pe site-ul nostru poți achiziționa și ulei de masaj afrodisiac, caracterizat printr-o aromă senzuală, florală și pământoasă, obținută ca urmare a sinergiei dintre extractul de ulei de portocale, ulei de ylang ylang, patchouli și semințe de struguri.  Acest produs este ideal pentru a elibera inhibițiile și neîncrederea de sine, favorizând exprimarea pasiunii și a propriului limbaj al iubirii!

Trăiește frumos, atingând armonia dintre trup, minte și suflet folosind uleiuri de masaj de la zenliving.ro!