Ulei vegetal de Ricin, 100% pur, 100 ml

27,90 lei

În stoc

Ulei vegetal de Ricin, 100% pur, 100 ml

SKU ZNL063 Categorie

Ulei vegetal de Ricin, 100% pur, 100 ml

Uleiul nostru vegetal de ricin (Ricinus communis) este 100% pur și natural. Hrănitor și fortifiant, acest ulei este nerafinat și presat la rece din semințe. Bogat în acizi grași, în principal acid ricinoleic,  și vitamina E, un antioxidant natural, uleiul vegetal de ricin a fost folosit de-a lungul istoriei pentru multiplele sale beneficii, inclusiv terapeutice și cosmetice. Hrănitor, fortifiant și protector, este un produs standard de îngrijire pentru întărirea și stimularea creșterii parului, unghiilor, genelor, sprâncenelor. Utilizarea frecventă va ajuta la obținerea unui păr puternic și strălucitor. Antioxidant și catifelant, acest ulei contribuie, de asemenea, la încetinirea efectelor îmbătrânirii pielii și ajută pielea să se regenereze.

• Proprietăți principale: hrănitor, emolient, protector, antioxidant, regenerant, fortifiant.

• Gros și foarte pătrunzător, acest ulei comedogen este cel mai potrivit pentru tenurile uscate până la foarte uscate, iritate sau mature, precum și părul uscat, tern, fragil, deteriorat sau casant, precum și pentru vârfurile despicate.

Greutate 10 kg

Ingrediente

Ulei vegetal de Ricin, 100% pur, 100 ml

Ingrediente: Ulei de ricin (Ricinus communis) obținut prin presare la rece.

Mod de utilizare

A se aplica zilnic pe pielea curătaţă în prealabil.

ATENTIE! A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii și cu membranele mucoase. Nu aplicați pe piele lezată sau iritată. Dacă apare sensibilitatea pielii, întrerupeți utilizarea. Dacă sunteţi însărcinată, alăptaţi, sunteţi sub medicaţie sau suferiţi de o afecțiune medicală, consultaţi un specialist în domeniul medical înainte de folosirea acestui produs.

Condiţii de păstrare

A se păstra și utiliza la temperaturi cuprinse între: 5 – 30°C. A se păstra
departe de lumina directă a soarelui/căldură/scântei/flăcări deschise/
suprafețe încinse.

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}