Roll-on amestecuri de uleiuri esentiale

Roll-on cu uleiuri esențiale 

Savurează beneficiile uleiurilor esențiale oriunde te-ai afla și alege roll-on-urile oferite de Zen Living & Beyond! Încearcă blendurile noastre și lasă-te învăluit de calm și optimism! Îmbrățișează cu încredere noile începuturi și dă frâu liber sentimentelor și gândurilor pozitive chiar și în situațiile stresante pe care le ai de înfruntat zi de zi!

Un roll-on cu amestecuri de uleiuri esențiale poate fi ceea ce ai nevoie într-un moment în care tensiunea și anxietatea pun stăpânire pe corpul și pe mintea ta. Descoperă în continuare proprietățile miraculoase ale acestor produse portabile și ușor de folosit în orice context!

Selectează blendul preferat din secțiunea noastră dedicată 

Pe zenliving.ro am creat o secțiune dedicată produselor de tip roll-on cu ulei esențial pentru a-ți oferi posibilitatea de a experimenta beneficiile inedite ale terapiei naturiste prin simpla aplicare a uleiului pe încheieturi, tâmple sau gât.

Ia-ți doza zilnică de energie optând pentru un mix răcoritor de mentă creață, portocale și smirnă, ideal pentru a-ți induce un boom de fericire! Lasă-te învăluit în relaxare și calm folosind un roll-on cu ulei esențial de lavandă, mușețel și neroli, un blend floral care te va ajuta să te destinzi și să simți pacea desăvârșită, transpunându-te într-un tărâm al visării. Obține un efect similar optând pentru produsul care are la bază ulei de trandafir, lavandă și vetier și care este partenerul perfect pentru sesiunile de meditație.

Îmbunătățește-ți conexiunea cu tine însuți, dar și cu ceilalți prin utilizarea unei combinații de uleiuri aromată, oferită de trei elemente florale care îți vor acapara, instant, toate gândurile negative, îndepărtându-le. Este vorba despre blendul format din ulei esențial de iasomie, ylang-ylang și patchouli, ingrediente aflate într-o sinergie care îi va îmbunătăți complet percepția asupra ta și îți vor consolida încrederea în cei din jur.

Recapătă-ți entuziasmul de a îmbrățișa provocările zilnice și redescoperă bucuria de a trăi și de a savura fiecare clipă alegând roll-on-ul cu ulei esențial de bergamotă, mușcată și tămâie, pe care îl poți achiziționa de pe site-ul nostru.

Stimulează concentrarea folosind un roll-on cu ulei esențial 

Ai nevoie de un boost pentru a te concentra mai ușor asupra obiectivelor tale? Mizează pe roll-on-urile noastre cu ulei esențial de rozmarin, chiparos și lămâie, trei ingrediente fresh, cu parfum mentolat și ușor lemnos. Acest blend este ideal pentru a-ți face ordine în gânduri și pentru a reduce blocajele cognitive, astfel încât să îți poți direcționa atenția către un anumit țel. În plus, sporește productivitatea, de aceea este recomandat să fie aplicat inclusiv la școală sau la job, înainte de un examen sau de o întâlnire importantă.

În general, utilizarea roll-on-urilor cu uleiuri esențiale prezintă numeroase avantaje. În primul rând, sunt gata pregătite pentru aplicarea topică, eliminând necesitatea de a utiliza un difuzor de arome sau de a le dilua într-un ulei de bază, în parfumuri sau produse cosmetice. În plus, pot fi transportate în geantă sau chiar în buzunar, datorită dimensiunilor reduse, recipientele având 10 ml.

Roll-on-urile pe care le oferim pe zenliving.ro sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în vigoare și dețin certificările necesare în acest sens. Mai mult decât atât, nu sunt testate pe animale. Astfel, ne dorim să protejăm mediul înconjurător și să fructificăm comorile pe care natura ni le oferă!