3 Uleiuri esențiale pentru motivație

Distribuie aceasta postare

Iată o listă de 3 uleiuri esențiale pentru motivație. Lista uleiurilor esențiale care pot avea un potențial impact asupra motivației nu se limitează la această listă de 3, mai degrabă, acestea sunt uleiurile esențiale pe care le folosim pentru a ajuta la motivație, în cazul în care aveți nevoie de un pic de inspirație suplimentară.

1. Ulei esențial de lemn de cedru (Juniperus virginiana)

Uleiul esențial de lemn de cedru poate încuraja capacitatea de a rămâne ferm și de a persevera, deoarece susține încrederea și promovează liniştea, mai ales atunci când te confrunți cu situații dificile.

2. Absolut de iasomie (Jasminum grandiflorum)

Absolutul de iasomie este hrănitor și echilibrant. Acest absolut este deosebit de util atunci când se lucrează pentru a gestiona anxietatea sau depresia situațională. Absolutul de iasomie poate ajuta la creșterea încrederii, la îmbunătățirea motivației, la eliberarea inhibițiilor nedorite și la promovarea sentimentelor de optimism.

3. Ulei esențial de portocală amară (Citrus aurantium var. Amar)

Uleiul esențial de portocală amară calmează și liniștește. Acest ulei esențial este binevenit în perioadele de anxietate situaţională și depresie, deoarece poate ajuta la relaxarea nervilor și poate inspira creativitatea. Uleiul esențial de portocală amară ne aduce în continuare în contact cu sinele nostru superior și poate ajuta la facilitarea unei mai mari conștientizări și înțelegeri spirituale.

You might also enjoy